Het verhaal 

Sinds ik begin 2007 ondernemer werd en mijn comfortzone verliet, ben ik meer in het netwerkcircuit gedoken en in “de zakenvrouwen” terecht gekomen. Jammer om te zien dat die vrouwen nauwelijks de tijd nemen voor het echte netwerken, of in de vele vrouwennetwerken  “gezellig” bij elkaar komen, matig zichtbaar ofwel veel te bescheiden zijn, elkaar niet goed helpen, nauwelijks business toespelen, te vaak halverwege de 40 afhaken van stevige managementposities, ZZP of coach worden  …en zo kan ik wel doorgaan.
Met de vele bijeenkomsten die Match & Mentor initieert, probeer ik dat patroon te doorbreken. Maar het gaat mij niet snel en intensief genoeg. Daarom is het idee van de Young Girls Community ( YGC) ontstaan. Blijkbaar hebben we een kapstok en taal samen nodig. Met de YGC wil ik zakenvrouwen met diverse werkachtergronden verbinden. Hen stimuleren echt een stap verder te gaan. Dus delen, geven, gunnen, stimuleren, ondersteunen,  samenwerken, zakendoen met elkaar. Zoals dat in het Old Boys Network gebeurt.
Ik verwacht dat dan de uitval onder 30tigers en 40tigers minder kan worden, dat vrouwelijke ondernemers meer business zullen doen via vrouwelijke managers en omgekeerd, wij meer plezier houden in het werk zeker waar dat in een mannenomgeving gebeurt.
Ik roep dan iedereen op met elkaar de Young Girls Community verder uit te bouwen!

Ariane Struyvenberg- de Groot  (1960) heeft 22 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt onder meer als directeur-secretaris en programmamanager. In 2007 is zij ondernemer geworden en in 2009 richtte zij Match & Mentor op.
Match & Mentor biedt een programma met mentoring, intervisie, workshops en congressen. Ook in opdracht.
Mijn motto: ”waar een wil is, is een weg!”. Zie ook: 
www.pro8tivity.nl
www.macth-en-mentor.nl
www.vrouwelijkondernemen.nl
www.zakengolfster.nl  
www.vrouwelijkeleidersindezorg.nl  

Ariane de Groot staat vaak op het podium en is aangesloten bij sprekersbureau ZijSpreekt, http://www.zijspreekt.nl/component/content/article?id=142