Een integrale aanpak
Samenspel is gebaseerd op een integrale leiderschapsfilosofie waarbij “authentiek en verantwoord leiderschap” de sleutelbegrippen zijn. Tijdens het programma wordt er gewerkt op vier dimensies van leiderschapsontwikkeling, te weten de fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensie:

De fysieke dimensie heeft betrekking op onze lichamelijke vitaliteit en de zorg voor duurzame manifestatie. De fysieke dimensie wordt door ons vaak verwaarloosd: het lichaam dat te weinig aandacht krijgt, een zwakke of verkeerde ademhaling, teveel, te lang en te gestrest werken, het negeren van vermoeidheid, de zaken onvoldoende op orde hebben en daar ook niet voldoende tijd en aandacht aan geven.
De emotionele dimensie is de verbinding met het gevoel. In deze dimensie is aandacht voor de acceptatie van alle gevoelens: zowel de zon- als de schaduwzijde. 
De mentale dimensie heeft betrekking op het vermogen om de werkelijkheid steeds weer met nieuwe ogen te bekijken. Dit vermogen is een kerneigenschap voor hedendaagse leiders: het stelt hen in staat helder en overtuigend te zijn in een omgeving die continu verandert.
De spirituele dimensie omvat thema’s als bezieling, intuïtie, inspiratie en verbinding.

Tijdens de workshop worden de deelnemers uitgenodigd deze thema’s in hun eigen (werk)leven te ontdekken. Dat doen we onder andere door verbinding te maken met de natuur, door meditatie, door intensief contact met inspirerende gasten die hun eigen invulling geven aan authentiek leiderschap en door uitwisseling en reflectie. Kernvragen in deze dimensie zijn: Wat bezielt mij? Hoe inspireer ik mijzelf en anderen vanuit mijn ‘calling’? Wat is het beste dat ik aan mezelf en anderen te geven heb? 

PROGRAMMA
10.15 uur        Inloop
10.30 uur        Welkom
10.45 uur        Introductierondje 
11.15 uur        Samenspel  deel 1
12.30 uur        Lunch
13.15 uur        Vervolg, deel 2 
14.30 uur        Pauze
15.00 uur        Vervolg
16.30 uur        Slotronde
17.00 uur        Einde en start borrel
18.00 uur        Vertrek

Investering
We hanteren 3 prijzen om deelname voor diverse type zakenvrouwen mogelijk te maken:
* Sociale ondernemers/stichtingen, ZZP,  MKB tot 100 mw: € 295,-
* Non profit ( bv zorgsector, overheid/onderwijs);  MKB vanaf 100 mw: € 350,-
* Werkgever betaalt:  € 395,-
Wie het programma particulier moet betalen, kan contact met ons opnemen.
Prijzen zijn inclusief catering en lunch.

Referenties
Ruim 120 dames gingen je voor via aanbod van Match&Mentor. Enkele reacties: 
“Meer geleerd in een middag dan in een opleiding van 3 dagen”, “Geweldige workshop”, “Herkenning en werkt versterkend”, “Nieuwe inzichten gekregen”, “Fijn publiek”, “Smaakt naar meer”, “Leidt tot daadkracht”, “Warm en werkelijk”, “Verrukkelijk en super praktisch” , “Biedt inspireerde vragen om over na te denken”,"Zouden alle zakenvrouwen moeten volgen".  

Begeleiding
Paulien Assink heeft o.a. bij KPMG en Twynstra Gudde Adviseurs en Managers gewerkt. Zij was bij TG  oprichter van CALL (Community for Authentic Leadership and Learning), een ontwikkelingsprogramma en netwerk voor de top van het bedrijfsleven, overheid en wetenschap. Paulien heeft als levensmissie het creëren en faciliteren van omgevingen waarin mensen in contact komen met hun authentieke kern en van daaruit het beste kunnen geven aan zichzelf en hun omgeving. Zij is reisleider van leiderschapsprogramma's, coach en auteur van diverse boeken. Onder meer Uit het harnas, Samenspel. Paulien is ook Co Founder en Teacher van PAL (Pioniers in Authentiek Leiderschap).