De programmaleiders
Mijn naam is Gunilla Blijsie, van huis uit arbeidssociologe met een economische achtergrond. Ruim tien jaar was ik actief als managementconsultant in de ICT en in de rol van adviseur op gebied van Management Development in de financiële wereld. Altijd al was ik geboeid door de 'manier waarop' we met elkaar omgaan op het werk. Nu sinds 2005 als zelfstandig (team)coach vind ik het nog steeds zinvol om die processen te begeleiden die zich onderling afspelen. Door ze te verkennen en te ontdekken waar teamspirit zich bevindt. De tool van de kaartenset 'Speel open kaart.. en versterk je samenwerking' heb ik ontwikkeld zodat teams dit ook zelf gaan doen. Ik laat graag zien hoe deze werkt en hoe u er uw voordeel mee kunt doen in uw samenwerkingsrelaties. www.krachtigsamenwerken.nl

Ariane Struyvenberg heeft 22 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt onder meer als directeur-secretaris en programmamanager. In 2007 is zij ondernemer geworden en in 2009 richtte zij Match & Mentor op. Match & Mentor biedt een programma met mentoring, intervisie, workshops en congressen.

Voorjaar 2013 heeft Ariane De stichting Young Girls Community opgezet.
www.match-en-mentor.nl; www.younggirlscommunity.com 

 

Maatwerk
Afhankelijk van de toepassing duurt de workshop Krachtig Samenwerken minimaal twee tot drie uur. Uitbreidingsmogelijkheden zitten in toepassingen, bv.:

- als programma onderdeel laten aansluiten op een (strategisch) beleidsthema tijdens een conferentie

- als introductie workshop waarna verder ingaan wordt op de vaardigheden bij samenwerken

- als introductie van nieuw samengestelde team in organisaties

- als onderdeel van een Management Development progamma voor leidinggevenden

Informatie
Young Girls Community/Match & Mentor, Ariane Struyvenberg
ariane@younggirlscommunity.com
M 06-23227810