Wendy Verschoor

Wendy Verschoor

Wendy Verschoor (41) is divisie directeur Gebouwen bij Arcadis Nederland BV. Wendy draagt binnen Arcadis Nederland de verantwoordelijkheid voor alle activiteiten op het gebied van gebouwen en ruimtelijke ontwikkeling. Deze activiteiten zijn onder gebracht in een divisie van circa 600 medewerkers. Daarnaast is Wendy lid van de directie van Arcadis in Nederland en vanuit deze rol is zij medeverantwoordelijk voor de activiteiten in Europa, waar ze de taak heeft de consultancy activiteiten te laten groeien.

Voordat Wendy bij Arcadis aan de slag ging werkte zij bij PwC, als director Real Estate Advisory en was zij verantwoordelijk voor de vastgoedadviespraktijk van PwC. Wendy heeft een sterke staat van dienst voor wat betreft het leveren van integrale advisering over (portefeuille)strategie, organisatie inrichting, risicomanagement, regelgeving en operationele vraagstukken op het gebied van vastgoed, financiën en investeringen.

Wendy heeft de afgelopen jaren actief bijgedragen aan het verhogen van het kennisniveau van de sector. Zo verzorgt zij samen met prof. dr. Dirk Brounen van TIAS School for Business and Society regelmatig webinars over actuele vastgoedonderwerpen. Daarnaast organiseert zij seminars en andere kennisbijeenkomsten. Tevens is zij docent aan de Amsterdam School of Real Estate en TIAS School for Business and Society en publiceert zij met enige regelmaat over vastgoed en ethiek. Wendy is voorzitter van RICS Nederland, een organisatie die staat voor professionaliteit, kwaliteit en integriteit in de brede bouw- en vastgoedsector.